Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  1. Αρχική
  2. Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο της Δημιουργών Τέχνημα ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του έτους 2000 και αποτελεί την εξέλιξη μιας ομάδας αρχιτεκτονικού σχεδιασμού το οποίο ξεκίνησε μέσα από το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων της, οι οποίοι εργαζόντουσαν ήδη από το 1990 στο χώρο της κατασκευής κτιρίων.

 

Σήμερα η ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείου της Δημιουργών Τέχνημα, απαρτίζεται από αρχιτέκτονες μηχανικούς και αποτελεί την οργανωτική αρχιτεκτονική έκφραση πολύχρονης παρουσίας στο χώρο τού σχεδιασμού, των μελετών αλλά και της υλοποίησης έργων ανακαινίσεων αλλά και νέων κατασκευών που αφορούν κατοικίες, κτίρια τουριστικού κλάδου, κτίρια γραφείων, νεοκλασικά, διατηρητέα κτίρια κ.α.

 

Στόχος του γραφείου μας είναι η αρχιτεκτονική να προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες των χρηστών, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις πτυχές του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, έτσι ώστε το κάθε έργο μας να είναι μοναδικό. Επιπλέον αυτών και σε όλα τα στάδια του έργου, από την αρχιτεκτονική πρόταση έως το τελικό στάδιο παράδοσης ενός κατασκευαστικού έργου, δίνοντας έμφαση στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό υψηλών απαιτήσεων, την άρτια μελέτη και την αυστηρή και επιμελή επίβλεψη εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

 

Σύμμαχος μας, η 30ετής εμπειρία μας, το δίκτυο επιστημονικών συνεργατών μας και τα σύγχρονα προγράμματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και τρισδιάστατης μοντελοποίησης (Building Information Modeling) καθιστώντας την ομάδα μας έναν έμπειρο, έμπιστο, τεχνικό σύμβουλο καθ όλη την διάρκεια κατασκευής ενός έργου αλλά και την αναβάθμιση της δικής σας ακίνητης περιουσίας.

 

Design : Η ομάδα της Δημιουργών Τέχνημα, υποστηρίζει όλα της τα έργα με ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις υψηλής αισθητικής σεβόμενη τις ανάγκες για λειτουργική χωροθέτηση, εσωτερικό περιβάλλον διαβίωσης και περιβάλλον τοπίου .

 

Τεχνικό τμήμα : Από το 2008, η ομάδα μας υποστηρίζεται από δύο πολύ έμπειρους στατικούς μηχανικούς με στόχο την υποστήριξη έργων που αφορούν την ενίσχυση, την αποκατάσταση και την επισκευή οργανισμού κτιρίων τα οποία έχουν υποστεί βλάβες λόγω παλαιότητας, από σεισμό, η και άλλες αιτίες. Όλα τα έργα μας, υποστηρίζονται από μία ομάδα τεχνικών με κατάρτιση στον τομέα της αποκατάστασης κτιριακών έργων και μεγάλη εμπειρία.

 

Development : Μία ακόμη υπηρεσία που αφορά στους τομείς εκτίμησης, αδειοδότησης και τακτοποίησης ακινήτων. Στην εταιρεία λειτουργεί επιπλέον και ένα τμήμα αξιοποίησης ακινήτων που αφορά σε υποψήφιους επενδυτές δίνοντας ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις στο χώρο του τουρισμού με στόχο τις υψηλές αποδόσεις με παράλληλη υπεραξία ακινήτων συνεργαζόμενη με την Eudaimonia Business Consulting . 

 

 

Δημιουργών Τέχνημα