ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  1. Αρχική
  2. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Δημιουργούμε όνειρα.

Στη Δημιουργών Τέχνημα, η Αρχιτεκτονική ως έννοια δε σταματά σε ένα σχέδιο, για εμάς ένα διαχρονικό ταξίδι δημιουργίας. Από τον γενικό κτιριολογικό σχεδιασμό και την προ - μελέτη κατασκευών έως τις στατικές αναλύσεις και τις τελικές αρχιτεκτονικές μελέτες που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα αποτυπώσεων - όψεις - τομές - κατόψεις κ.α. εμπλουτίζουμε κάθε ιδέα με αρωγό την εμπειρία μας, που πλέον ξεπερνά τα 30 χρόνια.

 

Εξειδικευμένη Επιμέλεια

Από τα τοπογραφικά έως και τις μελέτες εφαρμογής ενός σχεδίου, κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά αποτυπωμένη για να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές που ορίζουν οι απαιτήσεις σας. Με υπευθυνότητα και αφοσίωση, εξασφαλίζουμε ότι κάθε έργο μας αντικατοπτρίζει τον κορυφαίο αρχιτεκτονικό μας σχεδιασμό που σαφώς και θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει σε κάθε περίπτωση.

 

Φως στη Δημιουργία

Οι μελέτες φωτισμού, σε κάθε περίπτωση αναδεικνύουν τα σταθερά στοιχεία στο χώρο. Συνδυάζουμε σε κάθε μας έργο το γνωστικό αντικείμενο με την καινοτομία και την τεχνολογία για να δημιουργήσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακές εικόνες.

 

Τεχνογνωσία & Εγγύηση

Οι ηλεκτρομηχανολογικές (Η/Μ) μελέτες μας, συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και αξιοπιστία. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και απολαύστε μια κατασκευή που σας προσφέρει θερμική άνεση, σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης, εφαρμοσμένες τεχνολογίες - έξυπνο κτήριο.

 

Πάντα Δίπλα Σας

Με πείρα που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, η Δημιουργών Τέχνημα έχει την δυνατότητα να είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε κάθε φάση του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού αλλά και της υλοποίησης ενός έργου. Από το πρώτο σκίτσο μας έως την τελική υλοποίηση ενός σχεδίου υλοποιούμε το όνειρό σας τηρώντας τα απαιτούμενα κριτήρια.

 

 

Συνοπτικά

Κτιριολογικό πρόγραμμα σχεδιασμού
Προμελέτη κατασκευών
Αρχιτεκτονικές μελέτες
Στατικές μελέτες
Μελέτες εφαρμογής
Μελέτες φωτισμού
Η/Μ μελέτες
Τοπογραφικά

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ