ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  1. Αρχική
  2. ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 

Νέα κατασκευή

Στη Δημιουργών Τέχνημα, η νέα κατασκευή είναι κάτι περισσότερο από μια συνήθη διαδικασία - είναι για εμάς μια κατασκευαστική υπόσχεση ασφάλειας και ποιότητας για το μέλλον. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους νέας μονοκατοικίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι, "σχεδόν" κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια αλλά και το τελικό ενιαίο σύνολο της κατασκευής θα αντανακλά την προσωπικότητα και το στυλ των χρηστών της.

 

Αστική Κατοικία: Πόλη, Σύγχρονος Πολιτισμός

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αστικές κατοικίες που συνδυάζουν τη σύγχρονη πολιτιστική αισθητική με την πρακτικότητα της ζωής στην πόλη. Κάθε κατοικία θα πρέπει να πρέπει να έχει ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό αποτύπωμα.

 

Εξοχική Κατοικία: Φύση, Ηρεμία, Ανανέωση

Για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ρηξικέλευθη εμπειρία ασφάλειας και χαλάρωσης, οι εξοχικές μας κατοικίες σήμερα μπορούν να συνδυάζουν την ηρεμία της φύσης με την πολυτέλεια της σύγχρονης ζωής έχοντας ως βάση ακόμη και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό.

 

Παραδοσιακή Κατοικία: Οι Ρίζες της Ιστορίας μας.

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στο ανάγλυφο της περιοχής, κατασκευάζουμε παραδοσιακές κατοικίες που αναδεικνύουν την ομορφιά της τοπικής αρχιτεκτονικής και παράλληλα διατηρούν την πνευματική και ιστορική κληρονομιά.

 

Νησιώτικη Κατοικία: Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο

Για όσους ονειρεύονται την διαμονή -  ζωή τους με θέα το θαλάσσιο περιβάλλον, οι κατοικίες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική με τη σύγχρονη άνεση και δόμηση ενώ ειδική μέριμνα δίδεται στην εφαρμογή των υλικών για να έχουμε μικρότερες ανάγκες συντήρησης.

 

Πέτρινη Κατοικία: Γήινη Ομορφιά

Η πέτρινη κατοικία είναι σύμβολο ανθεκτικότητας και αισθητικής στην χώρα μας. Κατασκευάζουμε πέτρινες κατοικίες που αντανακλούν τη δύναμη και την αισθητική του φυσικού υλικού που κοσμεί ανά τους αιώνες σχεδόν όλο τον κόσμο.

 

Συνοπτικά

Αστική κατοικία  
Εξοχική κατοικία
Παραδοσιακή κατοικία
Νησιώτικη κατοικία
Πέτρινη κατοικία 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΝΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ