ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  1. Αρχική
  2. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Επαγγελματική Διαχείριση Ακίνητης περιουσίας.

Στη Δημιουργών Τέχνημα, η διαχείριση ακινήτων έγινε αναγκαιότητα τα τελευταία 12 χρόνια. Αναλαμβάνοντας η ομάδα των συνεργατών μας, την ολοκληρωμένη διαχείριση ενός έργου προς αγορά η πώληση. Από την εκτίμηση έως και την οικονομική διαχείριση διάθεσης στο αγοραστικό κοινό της Ευρώπης και τρίτων χωρών, εξασφαλίζουμε την υπεραξία του ακινήτου σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάδειξης του.

 

Εκτίμηση Ακινήτου: Αξία με Ακρίβεια

Η εκτίμηση ακινήτου είναι η βάση κάθε επένδυσης κατά την γνώμη μας. Προσδιορίζοντας την ακριβή αξία κάθε ακινήτου, δίνουμε στους πελάτες μας την πραγματική εικόνα της αξίας του στην ελεύθερη αγορά, εξετάζοντας και τις προοπτικές ανάπτυξης του στο σήμερα αλλά και σε μελλοντικό χρόνο.

 

Αναβάθμιση Ακινήτου: Μεταμόρφωση με Προοπτική

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της εικόνας κάθε ακινήτου εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες με υψηλής ποιότητας υλικά, δίνοντας νέα ζωή και αξία σε κάθε υφιστάμενη ιδιοκτησία. Προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τα όποια επενδυτικά ή άλλα project: Βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση, Πώληση Ακινήτων, Ιδιοκατοίκηση.

 

Αγορές & Πωλήσεις Ακινήτων: Συναλλαγές με Επιτυχία

Με την ευρεία γνώση της ομάδας μας που αριθμεί 12 συνεχόμενα χρόνια στην αγορά του Real estate, διαχειριζόμαστε τις πωλήσεις ακινήτων με αρκετά μεγάλη επιτυχία, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά και την ασφαλή εκτέλεση των συναλλαγών για τον κάθε επενδυτή η ιδιοκτήτη.

 

Οικονομική Διαχείριση: Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα

Η οικονομική διαχείριση είναι καθοριστικής σημασίας υπηρεσίας, για την επιτυχία ακίνητης περιουσίας. Με την εξειδίκευση και την εμπειρία της ομάδας μας, εξασφαλίζουμε την ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών πτυχών που συνήθως είναι και το ζητούμενο.

 

Χρηματοδότηση Μεγάλων Project: Υποστήριξη της Ανάπτυξης

Για τα μεγάλα project, παρέχουμε εξειδικευμένη χρηματοδότηση μέσω αναγνωρισμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, υποστηρίζουμε υπό υγιής προϋποθέσεις την ανάπτυξη και την υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

 

Διαχείριση Project Golden Visa: Ταξίδι προς την Ευρώπη

Golden Visa, παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης project, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη επίτευξη των στόχων, που θέτουν οι οικονομικοί επενδυτές τρίτων χωρών.

 

 

Συνοπτικά

Εκτίμηση Ακινήτου
Αναβάθμιση Ακινήτου
Πωλήσεις ακινήτων
Οικονομική Διαχείριση
Χρηματοδότηση μεγάλων project
Διαχείριση project Golden Visa

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ