Ανακαίνιση και δομικά υλικά, καθοριστικός παράγοντας ποιότητας

  1. Αρχική
  2. Περί Ανακαίνισης Κτηρίων
  3. Ανακαίνιση και δομικά υλικά, καθοριστικός παράγοντας ποιότητας
Ανακαίνιση και δομικά υλικά, καθοριστικός παράγοντας ποιότητας Περί Ανακαίνισης Κτηρίων
  • Κωδικός: Ανακαίνιση και δομικά υλικά, καθοριστικός παράγοντας ποιότητας
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

 Τα ποιοτικά οικοδομικά υλικά πρέπει να είναι μη διαπραγματεύσιμα σε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης. Σκοπός μας ως εταιρεία είναι να διασφαλίσουμε την ποιότητα έργου, ανεξάρτητα από το είδος της ανακαίνισης. Να θυμάστε ότι πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας δομικά υλικά ,κατά τη γνώμη μας, είναι το κλειδί για σωστή και διαχρονική ανακαίνιση.

 Οι προμηθευτές υλικών, οι οποίοι απεικονίζονται στην ιστοσελίδα μας, είναι μερικοί μόνο από τους επίσημους προμηθευτές μας. Σκοπός μας δεν είναι να παρέχουμε δωρεάν διαφήμιση σε κάποιους από αυτούς ή και σε όλους γενικότερα αλλά να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα για την όποια ανακαίνιση σπιτιών ή ανακατασκευή κτηρίων αναλαμβάνουμε.

Χρήσιμες συμβουλές για ποιοτικά υλικά δόμησης στην ανακαίνιση του σπιτιού σας

 Όταν πρόκειται να προχωρήσουμε σε κάποιου είδους τεχνικό έργο, είτε μερικής είτε γενικής ανακαίνισης, σίγουρα θα σάς προκληθούν ερωτήματα σχετικά με τα δομικά υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο σπίτι σας. Λόγω τού ότι είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζετε την πραγματική ποιότητα, τις προδιαγραφές, την εφαρμογή και άλλα πολλά γύρω από το θέμα «ποιότητα υλικών δόμησης» καλό είναι, να ζητάτε τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο δικό σας σπίτι, να έχουν τα εξής παρακάτω:

Να φέρουν ευρωπαϊκή η άλλη αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Να είναι επώνυμα.

Να τηρούν τις προδιαγραφές δομικής αντοχής.

Να εφαρμόζονται από τους τεχνικούς στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Να αναμιγνύονται με τα κατάλληλα εργαλεία.

Να ενδείκνυνται για την ανάλογη χρήση για την οποία θα χρησιμοποιηθούν.

Οι εταιρείες οι οποίες τα προμηθεύουν να έχουν τεχνικό συμβουλευτικό τμήμα.

 

Έχουμε παρατηρήσει σε κάποιες κατασκευές, των οποίων είχαμε αναλάβει την επίβλεψη τεχνικού έργου, διάφορες αστοχίες υλικών, αλλά και εφαρμογής αυτών. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλά υλικά να μην αποδίδουν γιατί χρησιμοποιήθηκαν σε μη κατάλληλες θερμοκρασίες ή υλικά τα οποία δεν επεξεργάστηκαν σωστά λόγω άγνοιας των τεχνικών να μην αποδίδουν αυτά τα οποία υπόσχονται στα εγχειρίδια και στις προδιαγραφές τις οποίες ανέγραφαν στις συσκευασίες τους.

 Στην ανακαίνιση σπιτιών, σημαντικό ρόλο, εκτός από την τεχνική κατάρτιση, έχει και η ποιότητα των οικοδομικών υλικών, ακολουθώντας έτσι τη λαϊκή ρήση η οποία λέει ότι «τα υλικά κάνουν τον καλό μάστορα». Η Δημιουργών Τέχνημα προμηθεύεται τα υλικά τα οποία αφορούν τις ανακαινίσεις κτηρίων μόνο από επίσημους και αναγνωρισμένους προμηθευτές.

 Επιπλέον όλων των παραπάνω, η Δημιουργών Τέχνημα έχει τη δική της τράπεζα πληροφοριών, για την επιλογή των υλικών και τις προδιαγραφές τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε και έχουμε τη βεβαιότητα ότι τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο δικό μας έργο, θα τηρούν κατά το ελάχιστο τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Επισήμανση:  

 Λόγω τού ότι δεν είμαστε έμποροι, σάς επισημαίνουμε ότι κι εσείς οι ίδιοι έχετε τη δυνατότητα, εάν το επιθυμείτε, να επιλέξετε τους προμηθευτές των υλικών ανακαίνισης ή ανακατασκευής του δικού σας έργου. Αρκεί αυτά τα υλικά να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας τις οποίες ορίζει ο πολεοδομικός και οικοδομικός κανονισμός.

Ετικέτες: Ανακαίνιση, και, δομικά, υλικά, καθοριστικός, παράγοντας, ποιότητας, Περί, Ανακαίνισης, Κτηρίων