Διακόσμηση παιδικού δωματίου

Διακόσμηση παιδικού δωματίου
  • Κωδικός: Διακόσμηση παιδικού δωματίου
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Η διακόσμηση τού παιδικού δωματίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση καθώς, τις περισσότερες φορές, συμπίπτει με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η χαρά τα οποία φέρνει ένα μωρό εκδηλώνεται μέσα από την επιθυμία μας να τού προσφέρουμε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να είναι ένας χώρος πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα. Ένας χώρος παραμυθένιος ο οποίος να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική φαντασία του· ίσως και να ικανοποιεί, καλύπτει και κάποια δικά μας μικρά βιώματα… Επιλέξτε τη σωστή διακόσμηση. Κάντε το ονειρεμένο!

 Θυμηθείτε ότι μια όμορφη διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο δε σημαίνει απαραίτητα πως στοιχίζει πάντοτε αρκετά. Αρχικά διακοσμήσετε κάποιον ελεύθερο τοίχο όμορφα. Κατά τη γνώμη μου προτιμήστε θεματική διακόσμηση. Μην τον φορτώσετε όμως με πολλά, δηλαδή να μην έχει πολλά χρωματιστά σχέδια! Οι πίνακες με τοπία και κάδρα ζωγράφων δεν είναι για το παιδικό δωμάτιο αλλά για το δικό σας!

 Εάν θέλετε να στολίσετε οπωσδήποτε κάτι στους τοίχους ενός παιδικού δωματίου, γιατί σάς μοιάζουν άδειοι, προτιμήστε ένα στημένο παζλ με ωραίο θέμα ή μια αφίσα με τους αγαπημένους κόμιξ ήρωες του παιδιού. Και στις δύο περιπτώσεις τοποθετήστε τα σε απλό πλαίσιο με γυαλί.  Με κόστος περίπου στα 4,00 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε φωσφορίζοντα πλαστικά αστεράκια και να τα κολλήσετε στην οροφή του παιδικού δωματίου ώστε να φωτίζουν όμορφα το βράδυ.

 Επιλέξτε ένα όμορφο χαλί το οποίο να καθαρίζεται εύκολα ώστε να μη μένουν μικρόβια και να καλύπτει όλο το χώρο τού δωματίου ώστε να μπορεί να περπατά και να παίζει ξυπόλητο το παιδί. Στο ίδιο χρώμα επιλέξτε μια απαλή μονόχρωμη ή με χαρούμενα σχέδια κουρτίνα.

 Μη γεμίζετε με πράγματα το παιδικό δωμάτιο και μη βαραίνετε το χώρο. Αφήστε ελεύθερο χώρο στο παιδί όσο μικρό κι αν είναι το δωμάτιο ώστε να μπορεί να παίζει και να περνά άνετα το χρόνο του στο δωμάτιο του. Να θέλει και να τού αρέσει να βρίσκεται στο δωμάτιο του!

Δείτε βίντεο Ε Δ Ω.