Ανακαινιση διαμερίσματος Αθηνα

Νέο Ανακαινιση διαμερίσματος Αθηνα
  • Κωδικός: Ανακαινιση διαμερίσματος Αθηνα
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ανακαινιση διαμερισματος στην Αθήνα, (περιοχή Κολωνός) ένα διαμέρισμα που είχε υποστεί ζημιές από διαρροή νερού και η αφορμή για μία γενική ανακαίνιση …… με δυο λόγια μία νέα πρόκληση για να σχεδιάζεις και να πραγματοποιήσεις ένα ποιοτικά νέο σπίτι για δύο νέους ανθρώπους - ιδιοκτήτες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών, είχαν πρωταρχικό σκοπό την αντικατάσταση του μηχανολογικών εγκαταστάσεων και του σταθερού εξοπλισμού με γνώμονα σε κάθε περίπτωση την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιούσαμε. Ο απώτερος στόχος για όλους μας ήταν και έγινε, ένα, άρτιο ποιοτικά σύγχρονο διαμέρισμα που δεν θα στερούταν τίποτε από ποιοτικής πλευράς σε λειτουργικότητα και σε εικόνα.
Οι εσωτερικοί χώροι παρέμειναν ως είχαν, η χωροθέτηση δεν άλλαξε πέρα από μικρές αλλαγές θέσεων στο ένα μπάνιο, το στοίχημα ήταν να πραγματοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες με τεχνικές εξειδίκευσης, με συγκεκριμένο τρόπο, συγκεκριμένα υλικά και σε συγκεκριμένα αυστηρά χρονικά περιθώρια.
 
Ο ένας σχεδιασμός διαδεχόταν τον επόμενο, τα ηλεκτρονικά μηνύματα μεταξύ συνεργατών και προμηθευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό ήταν αμέτρητα, οι μελέτες κατασκευάστηκαν με φρενήρης ρυθμούς, οι συσκέψεις μεταξύ συνεργατών ήταν σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ, το αποτέλεσμα όμως ήταν αυτό που μας δικαίωσε. Στο σημείο αυτό νιώθουμε ως Ομάδα να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους ιδιοκτήτες που με την συνεργασία και την κατανόηση που έδειξαν επιτεύχθηκε οι στόχοι που θέσαμε από κοινού.
 
Λόγω μεγάλου όγκου φωτογραφικού υλικού κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε όλη την εξέλιξη του έργου.