Σχέδια εσωτερικών χώρων Μακέτες

Σχέδια εσωτερικών χώρων Μακέτες
  • Κωδικός:
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

 Κάθε project – έργο και μία νέα πρόκληση, όλα μας σχεδόν τα έργα σηματοδοτούν την πορεία του αρχιτεκτονικού γραφείου της Δημιουργών Τέχνημα.

 Κάθε νέος πελάτης θεωρείται και είναι μοναδικός,  παράλληλα μια νέα ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε την δουλειά μας με κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα το ποιοτικό αποτέλεσμα. Τέχνη και  δημιουργία, γνώση και εμπειρία, διάθεση, μεράκι, φαντασία για την υλοποίηση χώρων ξεχωριστής ταυτότητας.

 Για αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργούμε μαζί με την ομάδα της Δημιουργών Τέχνημα, τον πλήρη σχεδιασμό και την ακριβή αποτύπωση των έργων μας πριν ακόμη αυτά υλοποιηθούν, μας ενδιαφέρει σε κάθε επίπεδο η ποιοτική παρουσίαση αλλά και η πλήρη ενημέρωση προς τον πελάτη μας.

 Σύγχρονο design, πλαστικότητα με φόρμες και προτάσεις που ξεχωρίζουν, αρχιτεκτονική εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με δυναμική παρουσία που θα εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για τους ανθρώπους που είτε κατοικούν είτε εργάζονται μέσα σε αυτούς.

 Στόχος του γραφείου μας  η προσφορά υπηρεσιών αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υψηλού επιπέδου με υπηρεσίες διακόσμησης, εφαρμόζουμε ήδη από το 2008 το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με Πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001.

 Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων στα καλύτερα της, η διακόσμηση περιβάλλοντος τοπίου αφορμή και πρόκληση, το τελικό αποτέλεσμα η δικαίωση για όλους εμάς και βέβαια για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Μελίνα Ξένου.

Δείτε βίντεο αχεδιασμών Ε Δ Ω.