Ανακαινιση και διακοσμηση, που ειναι χρήσιμη.

Ανακαινιση και διακοσμηση, που ειναι χρήσιμη.
  • Κωδικός: Ανακαινιση και διακοσμηση, που ειναι χρήσιμη.
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Η Δημιουργών Τέχνημα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική τελική μορφή των έργων της. Κανένα έργο αναβάθμισης δεν πραγματοποιείται χωρίς τις διακοσμητικές συμβουλές και παρεμβάσεις τού επιτελείου διακόσμησης, σχεδόν για όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Η υπηρεσία διακόσμησης εσωτερικών χώρων προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες οι οποίοι κλείνουν συμβόλαιο συνεργασίας. Η ομάδα εργασίας της Μελίνας Ξένου αποτελείται από: αρχιτέκτονα και δύο διακοσμητές με επικεφαλής την ίδια.

Σχεδιαστικά πρότυπα και αρχιτεκτονικές αισθητικές προτάσεις γεωμετρικών και άλλων μορφών και στοιχείων διακόσμησης δίνονται με απλές και κατανοητές μορφές. Οι παράγοντες οι οποίοι αφορούν φυσικά υλικά, χρώματα, υφές, τεχνοτροπίες και πλήθος άλλων καινοτόμων εφαρμογών είναι στη διάθεση τού πελάτη μας. Ένας από τούς κύριους στόχους μας είναι η συνύπαρξη αισθητικής και εργονομίας με στόχο το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι πλέον πολύ εύκολο να εξετάσετε και να επιλέξετε το στυλ το οποίο θα δώσουμε στο δικό σας χώρο έχοντας εικόνα τής όποιας αισθητικής παρέμβασης πρόκειται να γίνει. Ορίζουμε τις  προδιαγραφές, επιλέγουμε τα χρώματα, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία των προτάσεών μας και όλα αυτά πριν καταλήξετε στο μοντέλο εκείνο τής διακόσμησης - ανακαίνισης η οποία σας εξυπηρετεί τόσο ως χωροθέτηση, αλλά και ως αποτέλεσμα βάσει της επίπλωσης και άλλων στοιχείων τα οποία πρέπει να δένουν αρμονικά στο σύνολο.

Στην ανακαίνιση ή στην ανακατασκευή τού χώρου σας εφαρμόζουμε σύγχρονα επιλεγμένα συστήματα διακοσμητικών υλικών, τεχνοτροπίας, σχεδιασμού, χρωμάτων, φωτισμού και άλλων.  Γενικότερα προσπαθούμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες σχεδιασμού και εμπειρίας τις οποίες αποκτήσαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Κατά την επεξεργασία των προτάσεών μας φροντίζουμε η παρουσίαση των μελετών μας να γίνεται με τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες μας της πληρέστερης κατανόησης των σχεδίων μας δημιουργώντας εικόνα πριν από το εκτελεσμένο έργο και κατά δεύτερο παρέχεται η δυνατότητα να κατανοηθούν πλήρως οι όποιες προτάσεις τις οποίες κάνουμε· ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το δικό σας χώρο.

Στη συνέχεια, και αφού προβούμε στην έγκριση της προμελέτης, εγκρίνουμε το οικονομικό κόστος, τα υλικά κατασκευής τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, τον τρόπο κατά τον οποίο θα γίνουν οι εργασίες, τον εξοπλισμό ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί, τούς «καθαρούς» χώρους χρήσης, τα χρώματα καθώς και το χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται για την ολοκλήρωση τού έργου προχωρούμε στη υλοποίηση του.

Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε και δεύτερες εναλλακτικές λύσεις, πάντοτε με ιδιαίτερη επιμέλεια ως προς την υλοποίηση της μελέτης μας. Κάθε πελάτης ο οποίος εμπιστεύεται σε εμάς το έργο του έχει πλήρη δωρεάν διακοσμητική υποστήριξη.

Δείτε βίντεο Ε Δ Ω.