Γυψοσανιδες, διακοσμηση, κρυφός φωτισμος

  1. Αρχική
  2. Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
  3. Γυψοσανιδες, διακοσμηση, κρυφός φωτισμος
Γυψοσανιδες, διακοσμηση, κρυφός φωτισμος Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
  • Κωδικός: Γυψοσανιδες, διακοσμηση, κρυφός φωτισμος
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Τα συστήματα Ξηράς Δόμησης αποτελούνται από γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, εξαρτήματα και υλικά επεξεργασίας επιφανειών, θεωρούνται σύγχρονα υλικά για την δόμηση και την διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου, διακρίνονται σε συστήματα οροφών, τοιχοποιίας και επενδύσεων στην εσωτερική η ακόμη και στην εξωτερική τοιχοποιία.

Η γυψοσανίδα ως υλικό προσφέρει σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με την αναμόρφωση εσωτερικών η εξωτερικών χώρων άπειρες δυνατότητες και λύσεις για την διακόσμηση χώρων με την υποστήριξη κρυφού φωτισμού. Κατασκευαστικά μπορούμε πλέον να έχουμε χωρίσματα από διπλή η μονή γυψοσανίδα, ψευδοροφές για να παράγουμε αισθητικά διακοσμητικές οροφές αλλά και θεατρικό σκηνικό σχεδόν σε κάθε χώρο του κτηρίου.

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας όπως το σαλόνι μας, η κουζίνα, τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο και γενικότερα σε οικιακούς η επαγγελματικούς χώρους.

Γενικά οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου επενδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις κατασκευές χώρων, κυρίως στο εσωτερικό κτιρίων και εγκαταστάσεων. Η κύρια δομή τους και ανάλογα με τον προορισμό της γυψοσανίδας προσδίδονται στο γύψο αλλά και στο χαρτί με ειδικά πρόσθετα και επεξεργασία βάση των απαιτούμενων χρήσης ιδιότητες. Ο γύψος αποτελεί την κύρια  βάση αυτού του σύγχρονου υλικού δόμησης, το εξωτερικό μέρος τους είναι από χαρτί που προσδίδει στη γυψοσανίδα μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη επιφάνεια, έχουν μικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα και υψηλή μηχανική αντοχή, έχουν ιδιότητες ανάλογα τον τύπο τους για θερμομόνωση, υψηλή αντοχή πυρός και μας δίνουν ιδανική τελική επιφάνεια έτοιμη για ελαιοχρωματισμό, τοποθέτηση άλλων διακοσμητικών υλικών όπως η ταπετσαρία ή τα πλακίδια.

Περισσότερα ...... τα είδη γυψοσανίδας στην αγορά.

Ετικέτες: Γυψοσανιδες, διακοσμηση, κρυφός, φωτισμος, Διακόσμηση, Εσωτερικών, Χώρων