Διακόσμηση, ποιο στυλ να επιλέξω;

  1. Αρχική
  2. Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
  3. Διακόσμηση, ποιο στυλ να επιλέξω;
Διακόσμηση, ποιο στυλ να επιλέξω; Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
  • Κωδικός: Διακόσμηση, ποιο στυλ να επιλέξω;
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

 Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων στην Ελλάδα μας.

Διαμόρφωση και διακόσμηση, μπελάς; η αφορμή για νέο όμορφο σπίτι.
Δεν είναι εύκολο να διαμορφώσει κανείς ένα χώρο σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χρήστη, ενός ανθρώπου που ζει προσωπικές στιγμές στον ιδιωτικό του χώρο, οι ανάγκες, οι τάσεις της εποχής, το προσωπικό στυλ, η μόδα, οι συγκυρίες συνεχώς μεταβάλλονται.

Η σωστή διακόσμηση είναι ένα βασικό συστατικό για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σε αυτόν.

Ο σωστός σχεδιασμός διακόσμησης π. χ. σε μία ανακαίνιση συμβάλλει στη λειτουργικότητα, μειώνει το κόστος και βέβαια μειώνει το χρόνο αποπεράτωσης του έργου. Εάν στο παρελθόν αποφασίσατε να ανακαινίσετε το χώρο σας και πληρώσατε πάρα πολλά χρήματα και ζείτε ή εργάζεστε σε έναν δύσχρηστο χώρο τότε σημαίνει ότι ο αρχικός  σχεδιασμός ήταν πολύ σίγουρα κακός.

Με τη σωστή διακόσμηση όμως μπορούμε να ομορφύνουμε το χώρο και ταυτόχρονα να "κρύψουμε" τυχόν προβλήματα από έναν κακό σχεδιασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα όμορφο σπίτι, η ένα σωστά διακοσμημένο γραφείο, χώρους δηλαδή όπου ζούμε και εργαζόμαστε, ο όρος "όμορφος χώρος" είναι υποκειμενικός, έτσι λοιπόν σωστή διακόσμηση και όμορφος χώρος σημαίνει αυτό που αρέσει στον καθένα μας προσωπικά, αυτό δηλαδή που ταιριάζει στο χαρακτήρα του ιδιοκτήτη, αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα μέσα σε ένα χώρο.

Να θυμάστε ότι η διακόσμηση εξαρτάται από τη φαντασία μας, τη δημιουργικότητα και σε συνεργασία με την διακοσμήτρια η το διακοσμητή πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος.

Γενικά με τον όρο διακόσμηση εσωτερικών χώρων, εκφράζεται η σχεδίαση, η επιλογή και η διευθέτηση του συνόλου των μόνιμων ή κινητών διακοσμητικών ή κοινής χρήσης αντικειμένων, που τοποθετούνται μέσα σε έναν χώρο (κατοικία, δημόσιο ή λατρευτικό κτίριο, κατάστημα, γραφείο κ.ά.) και όλα τα παραπάνω με τρόπο τέτοιο ώστε να συνδυάζονται αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και με την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος. Είναι μία εφαρμοσμένη τέχνη, που συνεργάζεται με πολλές άλλες για τη δημιουργία ενός αισθητικά ικανοποιητικού συνόλου. Αποτελεί σημαντικό κλάδο της αρχιτεκτονικής και ονομάζεται, επίσης, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Πιστή Ελληνίδα δεν μπορώ, παρά να αναδείξω με τις όποιες δικές μου δυνάμεις και γνώσεις, αυτό που ονομάζω όμορφο Ελληνικό Σπίτι.

Δείτε έργα διακόσμησης Ε Δ Ω

Ετικέτες: Διακόσμηση, ποιο, στυλ, επιλέξω;, Εσωτερικών, Χώρων