Γιατί να επιλέξετε εμάς;

  1. Αρχική
  2. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
  3. Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Ανακαίνιση κτιρίων - Γιατί να επιλέξετε εμάς; Αναπαλαίωση Κτιρίων
  • Κωδικός: Γιατί να επιλέξετε εμάς;
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ανακαίνιση κτιρίων

Γιατί να επιλέξω την Δημιουργών Τέχνημα;

Γιατί:

1) Είμαστε είκοσι χρόνια στην αγορά ανακατασκευής παλαιών κτηρίων.

2) Είμαστε δεκαεφτά χρόνια στην αγορά ανακατασκευής πέτρινων κτηρίων.

3) Έχουμε δικό μας πιστοποιημένο σύστημα έρευνας και διαχείρισης υλικών.

4) Όλα μας τα έργα φέρουν πλήρη στατική και οικονομοτεχνική μελέτη.

5) Συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένες εταιρείες δομικών υλικών.

6) Επιβλέπουμε το έργο σας εξ ολοκλήρου από την έναρξη του ως και την αποπεράτωση.

7) Κατοχυρώνουμε τον πελάτης μας με συμβόλαιο συνεργασίας.

8) Έχουμε σαφής καθαρές χρεώσεις χωρίς "ψιλά γράμματα".

9) Παρέχουμε εγγύηση έργου βάσει Ελληνικής νομοθεσίας.

10) Όλα μας τα έργα έχουν διακοσμητική μελέτη χωρίς χρέωση.

Το ακίνητο, το οποίο θέλω να φτιάξω είναι στην επαρχία, αναλαμβάνει η εταιρεία σας να το ανακατασκευάσει;

 Ναι, ήδη αριθμούμε στο ενεργητικό μας αρκετά έργα στην επαρχία, όπως Λακωνία, Αρκαδία, Μάνη, Ιωάννινα, Φλώρινα, Χαλκιδική, Εύβοια, Κυκλάδες και σε άλλες ακόμη περιοχές ανά την Επικράτεια.

Στην περίπτωση κατά την οποία σάς αναθέσω το έργο μου και αυτό βρίσκεται στην επαρχία τι επιπλέον επιβαρύνσεις θα έχω;

 Καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ουσιαστικά το γραφείο μας σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε το έργο σας με τη δική μας επίβλεψη ανεξάρτητα με τους τεχνικούς με τους οποίους θα συνεργαστούμε. Είναι σαφές ότι θα επωφεληθείτε με εμάς ως κύριους διαπραγματευτές σε σχέση με τους όποιους τεχνικούς και προμηθευτές προβούμε σε συνεργασία. Επιπλέον όλων των παραπάνω μην ξεχνάτε ότι με το σωστό συντονισμό κερδίζετε περισσότερα λόγω μειωμένου χρόνου εκτέλεσης και λόγω επίβλεψης έργου. Άρα, μηδαμινές αστοχίες εφαρμογής και οικονομικού προϋπολογισμού.

Έχω δικό μου πολιτικό μηχανικό. Μπορείτε να υλοποιήσετε το έργο μου βάσει των σχεδίων τα οποία έχω;

 Ναι, ανεξάρτητα από το ποιος σχεδίασε το έργο μπορούμε να το υλοποιήσουμε στον καλύτερο δυνατό χρόνο με την καλύτερη δυνατή χρέωση για εσάς και με πλήρη συνεργασία με το μηχανικό τού έργου.

Υπάρχει εγγύηση έργου για την ανακατασκευή τού δικού μου κτηρίου;

 Ναι, στη σύναψη τής σύμβασης την οποία υπογράφουμε παρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη μας να έχει το δικαίωμα σε περίπτωση κακοτεχνίας να τού επιστραφεί άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες η αξία τού έργου η οποία αντιστοιχεί στο έργο, μια δυνατότητα η οποία έχει πλήρη ισχύ όσο διαρκεί η γραπτή εγγύηση έργου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δικά μου συνεργεία στην ανακατασκευή; 

 Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο τεχνικό συνεργείο ή τεχνικό έχετε στη διάθεσή σας και έχει την εμπιστοσύνη σας, αρκεί να τηρήσει το πρόγραμμα και τις προδιαγραφές τού έργου όπως θα έχει ορισθεί στη μεταξύ μας συνεργασία. Να θυμάστε ότι το δικό μας συμφέρον είναι ο πελάτης μας και μόνο.

Πώς θα πληρώσω την ανακατασκευή στη Δημιουργών Τέχνημα;

 Η οικονομική συμφωνία την οποία προτείνουμε είναι σε κάθε περίπτωση προς το συμφέρον τού πελάτη μας. Π.χ. ως προκαταβολή ορίζεται ένα μειωμένο ποσό κατά την έναρξη και κατόπιν αποπληρώνεται το έργο σταδιακά και μόνο κατά την πρόοδό του. Απαραίτητη προϋπόθεση τίθεται πάντοτε ο πλήρης έλεγχος από τον εργοδηγό μας.  

Ποιες είναι οι ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες θα με επιβαρύνουν αν αναθέσω την ανακαίνιση μου στη Δημιουργών Τέχνημα;

 Καμία επιβάρυνση δε θα έχετε. Η εργολαβία περιλαμβάνει με τον καλύτερο δυνατό νόμιμο τρόπο τα έξοδα αυτά τα οποία επιβαρύνουν την ανάδοχο επιχείρηση τού έργου.  

Θα έχω άλλες χρεώσεις πέρα από όσες θα συμφωνήσω με την εταιρεία;

 Σε καμία περίπτωση. Όλα, όσα συμφωνούμε και υπογράφουμε, τηρούνται. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξετε με μαστόρους και προμηθευτές οι οποίοι άλλα σάς υπόσχονται σήμερα και άλλα εκτελούν. Επίσης η εταιρεία, εγγυάται την ακρίβεια προϋπολογισμού οικοδομικών υλικών, μηχανολογικού εξοπλισμού και των υλικών εξοπλισμού που αφορά την επίπλωση, τα είδη υγιεινής, το βοηθητικό εξοπλισμό κ.α.

Ετικέτες: Ανακαίνιση κτιρίων, Ανακατασκευή παλαιών κτιρίων, Επισκευές κτιρίων, Διακόσμηση σπιτιού, Διακόσμηση εσωτερικών χώρων, Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, Κατασκευές κτιρίων, Ανακαινίσεις κτιρίων, Γιατί, επιλέξετε, εμάς;, Αναπαλαίωση, Κτιρίων