Ανακαίνιση και Εγγύηση έργου

  1. Αρχική
  2. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
  3. Ανακαίνιση και Εγγύηση έργου
Ανακαίνιση κτιρίων - Ανακαίνιση και Εγγύηση έργου Ανακαίνιση Κτιρίων
  • Κωδικός: Ανακαίνιση και Εγγύηση έργου
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ανακαίνιση κτιρίων

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ - ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Μία βασική δυσκολία την οποία αποφεύγουν να υποσχεθούν και να παράσχουν οι περισσότεροι τεχνικοί, τα τεχνικά γραφεία και γενικότερα οι κατασκευαστικές εταιρείες είναι η εγγύηση τεχνικού έργου για την οποία εγγύηση είμαστε υποχρεωμένοι βάσει της Ελληνικής  και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας να δίνουμε και μάλιστα γραπτή στον πελάτη μας. Αναρωτιέμαι, αν δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι σίγουροι για την ποιότητα έργου, ποιότητα την οποία υποσχόμαστε στον πελάτη μας πώς θα νιώσουν σιγουριά οι ίδιοι οι πελάτες μας; Αν και φαίνεται αδιανόητο, συμβαίνει και λαμβάνει χώρα σε πολλές εταιρείες να αποφεύγουν σκόπιμα την παροχή εγγύησης τεχνικού έργου.

   Όπως αντιλαμβάνεστε, μού είναι αδύνατον να αναφερθώ σε άλλες εταιρείες· στο βαθμό όμως κατά τον οποίο με αφορά και γενικά σε οποιαδήποτε μορφή ανάθεσης έργου η οποία αφορά τη δική μου επιχείρηση, διασφαλίζεται ότι ο πελάτης μας νιώθει σιγουριά χάρη της σύναψης συμβολαίου συνεργασίας η οποία λαμβάνει χώρα μεταξύ αυτού και της εταιρείας μας με πλήρη ανάλυση των υποχρεώσεων, όπως αυτές προκύπτουν από τον οικοδομικό φάκελο, ή από την οποιαδήποτε προσφορά ή γενικότερα εργασία η οποία αφορά το σχεδιασμό, τη μελέτη, την εκτέλεση έργου κ.α.

   Τι είναι όμως αυτό, το οποίο μπορεί να λειτουργεί ως επιπλέον δικλείδα ασφαλείας για τον πιθανό μας πελάτη;

   Η απάντηση είναι ότι βρισκόμαστε για είκοσι συνεχόμενα χρόνια στην αγορά της ανακαίνισης, της ανακατασκευής και της διακόσμησης και αυτό σημαίνει ότι έχουμε πείρα και τεχνογνωσία, ότι όλα μας τα έργα φέρουν πάντοτε αναλυτική και πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, ότι έχουμε πάντοτε «καθαρές χρεώσεις» χωρίς  τα «ψιλά γράμματα», ότι συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένες εταιρείες για τις προμήθειες των υλικών τα οποία προτείνουμε και χρησιμοποιούμε. Τέλος, εκείνο το οποίο έχει καθοριστική σημασία σε κάθε περίπτωση είναι η πλήρης διασφάλιση για ποιοτικό αποτέλεσμα αλλά και αληθινή υποστήριξη και μετά την εκτέλεση, αποπεράτωση κάθε έργου.

 Είτε πρόκειται, λοιπόν, για μελέτη σχεδιασμού ανακαίνισης, ανακατασκευής τεχνικού έργου, επίβλεψη έργου ανακαίνισης, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, η Δημιουργών Τέχνημα καθιστά ασφαλές ότι ο πελάτης της δε θα έχει εκπλήξεις σε οικονομικό ή άλλο επίπεδο, όπως είναι οι καθυστερήσεις, οι επιπλέον ξαφνικές χρεώσεις κ.α.

Ευχαριστούμε όλους εσάς οι οποίοι επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

Δημιουργών τέχνημα.

 

Ετικέτες: Ανακαίνιση κτιρίων, Ανακατασκευή παλαιών κτιρίων, Επισκευές κτιρίων, Διακόσμηση σπιτιού, Διακόσμηση εσωτερικών χώρων, Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, Κατασκευές κτιρίων, Ανακαινίσεις κτιρίων, Ανακαίνιση, και, Εγγύηση, έργου, Κτιρίων