Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
 

2010. Η Δημιουργών Τέχνημα θα λάβει μέρος στην έκθεση «Hellas Build» Χτίζω – Ανακαινίζω - Διακοσμώ, με θέμα «Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 22 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων και Προβολής (εφεξής Ε.Κ.Ε.Π.) Μεταμόρφωσης.

2009. Η Δημιουργών Τέχνημα θα λάβει μέρος στην έκθεση «Hellas Build» Χτίζω – Ανακαινίζω - Διακοσμώ, με θέμα «Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 22 Μαρτίου στο Ε.Κ.Ε.Π. Μεταμόρφωσης.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα σάς ενημερώνει ότι θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη 12η έκθεση «Δόμηση και Διακόσμηση» στο Helexpo Palace, επί της λεωφόρου Κηφισίας 39 και από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου. Θα παρουσιαστούν τρείς θεματικές ενότητες με πρώτη ενότητα την εξής: «Ανακαίνιση το 2008», δεύτερη ενότητα με τίτλο: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και τρίτη ενότητα με θέμα: «Ριζική ανακαίνιση - μία πολύ καλή εναλλακτική απέναντι στις τιμές των νέων ακινήτων». Επιπλέον θα υπάρξει ενημέρωση τού κοινού σχετικά με τα βιοκλιματικά και πράσινα κτήρια. Την τελευταία ημέρα τής έκθεσης θα γίνει αναφορά μέσα από παλαιότερα έργα μας στη διακοσμητική και την ψυχολογία των χρωμάτων.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα συμμετέχοντας στις εξελίξεις τής αγοράς και των νέων τεχνολογιών θα δώσει το παρόν στο 3ο Συνέδριο Κατασκευαστών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel στην Κυλλήνη, από τις 7/11/08 έως 9/11/08.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα, ανακοινώνει τη συμμετοχή τού τμήματος διακόσμησης τον Απρίλιο στη Διεθνή έκθεση επίπλου στο Μιλάνο με στόχο την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στο χώρο της εσωτερικής επίπλωσης.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα, σάς ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο και με κύριο θέμα «Ανακαίνιση και Αρχιτεκτονική» από τις 15 έως 19 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο τού πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών στην έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα».

2007. Η Δημιουργών Τέχνημα σάς ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο και θέμα «Ανακαίνιση και χρώματα» από τις 24 έως 28 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών την έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα».

2006. Η Δημιουργών Τέχνημα σάς ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει με θέμα «Διακόσμηση - Ανακαίνιση» στην έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα» η οποία θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού από τις 25 έως και την 29 Οκτωβρίου. Η έκθεση αφορά συστήματα σύγχρονης δόμησης και τεχνολογίας κτηρίων.

   Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση για όλους εσάς οι οποίοι επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

 

Επιστροφή