Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

Οικοδομικές Άδειες Μελέτες Τακτοποιήσεις » Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας

Περιγραφή

Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας
Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας
Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας

Προφίλ Αρχιτεκτονικής ομάδας

Η Δημιουργών τέχνημα + Συνεργάτες είναι ουσιαστικά μια τεχνική μελετητική επιχείρηση, απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες – Εργοδηγούς τεχνικών έργων και Πολιτικούς Μηχανικούς, διαθέτει στο δυναμικό της ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονται Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Μηχανικοί Ειδικών Απαιτήσεων. Η εταιρία, που δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα συνοδεύει ιδιώτες σε όλα τα τεχνικά θέματα, που σχετίζονται με το ακίνητο, και αφορούν στη μελέτη, στην αδειοδότηση, στην κατασκευή και στη χρήση του.

Στόχος της Δημιουργών τέχνημα + Συνεργάτες, είναι να παρέχει πραγματική υποστήριξη στους πελάτες της, για το λόγο αυτό συγκαταλέγονται στην ομάδα της αξιόλογα στελέχη με μεγάλη τεχνογνωσία, μεγάλη εξειδίκευση, αλλά και πολυετή εμπειρία σε τεχνικά έργα διαφόρων ειδών, μεγεθών και χρήσεων, σε όλη την Ελλάδα.

Η αρχιτεκτονική είναι και η αρχαιότερη εφαρμοσμένη τέχνη - επιστήμη στην Ελλάδα, είναι η τέχνη του να σχεδιάζεις και να υλοποιείς πολλών ειδών κατασκευές, στην Δημιουργών Τέχνημα το πράττουμε με έμφαση στην εργονομία και στην αισθητική.

 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>