Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

Διακοσμηση εσωτερικών χώρων » Θεματική διακόσμηση, Home Theater

Περιγραφή

Θεματική διακόσμηση, Home Theater
Θεματική διακόσμηση, Home Theater

 Ανακαίνιση πέτρινου σπιτιού, η μάλλον η ανακατασκευή ενός υπόγειου χώρου σε ένα από τα πέτρινα σπίτια που ανακατασκευάσαμε την Πελοπόννησο (για να το περιγράψουμε καλύτερα) είχε την απαίτηση του ιδιοκτήτη για προσωπικό χώρο με πλήρη χρήση τεχνολογίας οπτικών και ηχητικών μέσων -  Home Theater η Home cinema αν προτιμάτε με σκοπό την χαλάρωση - διασκέδαση.

 Πως όμως μπορείς να εντάξεις σε ένα πέτρινο κτίσμα του 1935 εξελιγμένη τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές παρεμβάσεις αποκατάστασης; Ε ναι , στην αρχή φάνηκε σαν αστείο μόνο που δεν γέλασε κανείς.

 Έχουμε αρχικά να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον χώρο, βλέπετε η πέτρα είχε ήδη χτιστεί και αρμολογηθεί, η λύση φαινόταν ως αντικείμενο αναζήτησης σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

 Εν αρχή η αναζήτηση του γνωστού φίλου και συνεργάτη Παύλου, η τεχνικές γνώσεις και η εμπειρία του πολύτιμος σύμβουλος, έμενε ο σχεδιασμός και η αξιοποίηση που προσφέρει η νέα τεχνολογία, καθορίστηκαν παράγοντες όπως η ηχομόνωση, η ακουστική, η διάταξη που θα ακολουθούσε η επίπλωση, τα χρώματα, οι φωτισμοί και μετά την αποτύπωση σε φωτο ρεαλιστικό σχέδιο τριών διαστάσεων ξεκίνησαν οι εργασίες.

 Οι εγκαταστάσεις ξεκίνησαν με γνώμονα τη δυνατότητα πολλαπλής χρήσης του χώρου για την ψυχαγωγία όχι μόνο του ιδιοκτήτη αλλά και όλων των μελών της πέτρινης κατοικίας. Η ποιότητα μόνωσης του χώρου σχετικά με τον ήχο, οφείλεται στα υλικά υψηλών προδιαγραφών που χρησιμοποιήθηκαν, ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε studios ηχογραφήσεων και προσφέρουν μηδαμινές ανακλάσεις του ήχου, βλέπετε καλός χώρος Home cinema  χωρίς πολύ καλή μόνωση δεν νοείται.


 Το αποτέλεσμα της ορθής επεξεργασίας χαρακτηριστικών του home theater room, και των συστημάτων ήχου ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη, βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα, όλες οι εγκαταστάσεις καλωδιώσεων κρυφές, επίπλωση και φωτισμός που αρμόζουν σε παρόμοιους χώρους και βέβαια τέλειος ήχος και εικόνα. Τα χαρακτηριστικά του
είναι ένας Audiovector AV3Ci Avantgarde, Audiovector S3 Avantgarde, Euroscreen Frame Vision Light VLS190-W 16:9 86 “(190×107), Logitech Illuminated Keyboard K800 (S), NAD 32A2, Philips Prestigo SRT9320, Primare CD31, και Primare SPA22, όλο το σύστημα υποστηρίχθηκε επιπλέον με έναν ενισχυτή μεσαίας δυναμικότητας, H D M I  DVD player με δυνατότητα upscaling, ένα απλό Blu-Ray DVD, και τέλος ένα σύστημα ηχείων σετ 5.1.

 Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Μελίνα Χ.

 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>