Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

Ανακαινιση σπιτιων ενημερωθειτε σωστα » Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.)

Περιγραφή

Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.)
Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.)

Εξοικονόμηση κατ' Οίκον 2014 -2020

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Πληροφοριακά, το ελληνικό πρόγραμμα είναι το τρίτο μεταξύ των 28 που εγκρίνεται από την Κομισιόν (μετά της Δανίας και της Γερμανίας).

Η Ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών στην χώρα μας αποτελεί ουσιαστικά την συνέχιση του προγράμματος Εξοικονομώ κατ’ Οίκον.
Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον σχεδιάστηκε με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες των οποίων οι κατοικίες ανήκουν σε χαμηλή ενεργειακή κατηγορία.

To "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον"  παρέχει όλα εκείνα τα οικονομικά κίνητρα στους ωφελούμενους για να πραγματοποιήσουν σημαντικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου σας.
Οι κύριες κατηγορίες επιλέξιμων δαπανών που υποστηρίζει το πρόγραμμα είναι οι εξής παρακάτω꞉
Εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση θερμομόνωσης στην εξωτερική τοιχοποιία, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων και την  αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης για το κτήριο σας.
Το πρόγραμμα αφορά μονοκατοικίες, πέτρινα σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες.
Για να δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικές με το "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον"  κάντε κλικ ΕΔΩ.

Για πληροφορίες που αφορούν εργασίες ανακαίνισης η αναπαλαίωσης του σπιτιού σας σε σχέση με το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Σύγκριση
 
Επόμενο >>