Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1990-2017
 
2017 Άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση στην Domotec έφτασε στο τέλος της! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και όλους τους εκθέτες μας για την άριστη συνεργασία τους. Οι συνεχείς εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση σε ένα κλίμα ευχάριστό και ενθαρρυντικό

2013. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Δημιουργών Τέχνημα, συμμετείχαν στην συγκέντρωση τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ν. Ιωνίας.

2013. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Δημιουργών Τέχνημα, ολοκλήρωσαν τον δεύτερο κύκλο στήριξης σχετικά με την συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού που διοργάνωσαν κοινωνικοί φορείς και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

 

2012. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Δημιουργών Τέχνημα, ολοκλήρωσαν το τρίτο κύκλο στήριξης στην υγεία που διοργάνωσαν κοινωνικοί φορείς και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ όλοι μαζί μπορούμε.

 

2011. Η Δημιουργών Τέχνημα ολοκλήρωσε την κατασκευή τού πρώτου ιδιωτικού ενεργειακά αυτόνομου πέτρινου κτηρίου στην ορεινή Αρκαδία. Συνεχίζουμε με όραμα και πίστη για σύγχρονες κατασκευές με σεβασμό στο περιβάλλον.

2010. Η 12η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής στη Βενετία είναι μια από τις αγαπημένες μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο και όταν μάς το επιτρέπει ο χρόνος και οι υποχρεώσεις μας να την επισκεπτόμαστε. Πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου και διήρκησε έως τις 21 Νοεμβρίου.

2010. Η Δημιουργών Τέχνημα επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία την πανεπιστημιούπολη Κουένκα (Cuenca). Σκοπός να δούμε και να ενημερωθούμε από κοντά για το πρώτο κτήριο στον κόσμο με τεχνολογία «Radiaglass». Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Rodolfo Llopis και θα στεγάζει αίθουσες πολλών χρήσεων για την πανεπιστημιούπολη Κουένκα. Βρίσκεται στην Καστίλλη -Λα Μάντσα.

2010. Η Δημιουργών Τέχνημα επισκέφτηκε τον Οκτώβριο τη Χάγη και συγκεκριμένα το ίδρυμα Duivenvoorde για τον εορτασμό των 50 ετών. Ξεχωρίσαμε το μοναδικό κομμάτι της ιστορίας κατά τη γνώμη μας αυτό της Randstad και μπορέσαμε να θαυμάσουμε αρκετές δημιουργίες. Αναφορικά επισημαίνουμε ότι το εσωτερικό τής αίθουσας χορού χρονολογείται από το 1717, έχει το μοναδικό στυλ Louis XIV και αποδίδεται στο Γάλλο αρχιτέκτονα Daniel Marot.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα συμμετέχοντας στις εξελίξεις τής αγοράς και των νέων τεχνολογιών έδωσε το παρόν στο 3ο Συνέδριο Κατασκευαστών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grecotel στην Κυλλήνη, από τις 7/11/08 έως 9/11/08.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα ανακοινώνει την επίσκεψη του τμήματος διακόσμησης τον Απρίλιο στη Διεθνή έκθεση επίπλου στο Μιλάνο με στόχο την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στο χώρο της εσωτερικής επίπλωσης.

2008. Η Δημιουργών Τέχνημα ιδρύει το τμήμα νέων κατασκευών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

2007. Η Δημιουργών Τέχνημα πραγματοποίησε επίσκεψη ενημέρωσης στην Ιταλία. Επισκεφτήκαμε το πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής στη Σιένα, διάφορα μουσεία και ενημερωθήκαμε, κατά την επίσκεψή μας σε εκθέσεις εμπόρων, για νέα υλικά δόμησης και διακόσμησης. Μάς δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτούμε τον παλαιό μας συνεργάτη (φίλο και πελάτη)  Giuseppe Andreotti και να δείξουμε στους νέους μας συνεργάτες ένα από τα πρώτα έργα ανακαίνισης – ανακατασκευής στην Ιταλία.

2007. Η Δημιουργών Τέχνημα εγκαινιάζει το τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης υπό την επίβλεψη της Μελίνας Ξένου. Η εταιρεία αναλαμβάνει πλέον ανακαινίσεις πολυτελών κατοικιών.

2006. Η Δημιουργών Τέχνημα ολοκλήρωσε τη μελέτη παρουσίασης στην κατηγορία «διακόσμηση Τέχνη και Φως», όπου και δημοσιεύτηκε στο τοπικό τύπο της πόλης Verona στην Ιταλία.

2005. Η Δημιουργών Τέχνημα προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με γνωστή εταιρεία ανόργανων οικοδομικών υλικών.

2004. Η Δημιουργών Τέχνημα συμμετέχει στην αυλή των καλλιτεχνών - πολιτιστικός σύλλογος Via della Farnesina Roma (Ponte Milvio).

2002. Η Δημιουργών Τέχνημα προχώρησε στην επίσημη συνεργασία της για την εξυπηρέτηση αποκαταστάσεων κτηρίων από πυρκαγιές με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφαλιστικών καλύψεων στην Ελλάδα.

2001. Η Δημιουργών Τέχνημα ανακοινώνει την συμμετοχή της στα σεμινάρια Art & Design στο architecture di Venezia.

2000. Η Δημιουργών Τέχνημα ανακοινώνει σήμερα 1/03/2000 τη συνεργασία της με την εταιρεία «Σύμβουλοι Μηχανικοί».

1999. Η Δημιουργών Τέχνημα ιδρύει το τμήμα επισκευής και αποκατάστασης διατηρητέων κτηρίων.

1998. Η Δημιουργών Τέχνημα αναλαμβάνει το project κατασκευής 22 καταστημάτων - κομμωτηρίων για λογαριασμό γνωστής εταιρείας καλλυντικών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

1997. Η Δημιουργών Τέχνημα αναλαμβάνει project για την κατασκευή γνωστής αλυσίδας Ιταλικών ενδυμάτων και μαγιό.

1996. Η επιχείρηση ανακαινίσεων Δημιουργών Τέχνημα εγκαινιάζει τη δημιουργία κλάδου τεχνικών υπηρεσιών οι οποίες αφορούν βλάβες για το ευρύ κοινό με το διακριτικό τίτλο «Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΣ».

1990 - Μάρτιος. Ιδρύεται η επιχείρηση μας επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 στη Νέα Ιωνία Αττικής με αντικείμενο τις ανακαινίσεις.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση για όλους εσάς οι οποίοι επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

Επιστροφή