Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

Αρχική σελίδα
 

                                 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Δημιουργών Τέχνημα ! 

Το μεράκι, η αγάπη για το αντικείμενό μας, η γνώση της ομάδας μας, αποτελούμενη  από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εκτιμητές και εργολάβους, έφτασε να μετράει στο χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών, των αναπαλαιώσεων κτηρίων και των νέων κατασκευών είκοσι δύο συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο.

 . Mετά από δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα της κατασκευής της πρώτης ιστοσελίδας μας γεννήθηκαν περισσότερες απαιτήσεις για πιο επαγγελματική παρουσίαση των έργων μας. Παράλληλα μάς δίνεται η πλήρης δυνατότητα για παρουσία ευρέως όγκου ενημέρωσης μέσα από άρθρα σχετικά με τις ανακαινίσεις κτιρίων, τις αναπαλαιώσεις πέτρινων η νεοκλασσικών κτιρίων, τις διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων αλλά και θέματα που αφορούν κατασκευαστικές νέες τεχνικές.

 Σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι επειδή καταφέραμε να εδραιώσουμε τη Δημιουργών Τέχνημα ως την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη επιχείρηση στο χώρο των ιδιωτικών δομικών - στατικών ανα-κατασκευών κτιρίων - αναπαλαιώσεων στη χώρα μας.

 

Η ιστοσελίδα μας έχει καταστεί ένας αξιόπιστος και πρωτοποριακός ενημερωτικός ιστοχώρος. Η θεματολογία του εστιάζει σε ανακαινίσεις σπιτιών, σε αναπαλαιώσεις σπιτιών και σε νέες κατασκευές τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει, σε Αρχιτεκτονική, Τεχνολογία, Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, υλικά και τεχνικές, ενώ πλαισιώνεται πάντοτε από επιλεγμένη και έγκυρη ενημέρωση για νέες πρακτικές και νέα προϊόντα των κλάδων του κατασκευαστικού τομέα στη χώρα μας.

 

 Όλοι εμείς εδώ στην Δημιουργών Τέχνημα, ευχαριστούμε  όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε καθώς και τούς συνεργάτες μας-άλλωστε χωρίς όλους εσάς δε θα είχαμε τα σημερινά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Σάς υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες.

 

                                                    Με εκτίμηση

 

                                                        Δημιουργών Τέχνημα & Συνεργάτες