Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα

Αναπαλαιωση κτηριων, δείτε εργα μας στην Ελλαδα » Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη

Περιγραφή

Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη
Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη
Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη
Ανακαινιση σπιτιου στη Μυτιλήνη

 Ανακαίνιση, ανακατασκευή οικίας.

Το σπίτι που βλέπετε στις φωτογραφίες αναπαλαιώθηκε με την προσθήκη ενός επιπέδου, βρίσκεται σε οικισμό της Μυτιλήνης και για την ολοκλήρωση των εργασιών απαιτήθηκαν 67 ημέρες.

Τ Α Υ Τ Ο Τ Η Τ Α    Ε Ρ Γ Ο Υ

ΕΡΓΟ: ……………………………………………………..Ανακαίνιση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: …………………………………………..Μυτιλήνη

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ……………………………………………Ιδιώτης

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ: …………………………..72 τ. μ.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: ……………………..Μελίνα & Συνεργάτες

Η/Μ ΜΕΛΕΤΗ: ………………………………………. Σύμβουλοι Μηχανικοί

ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: …………………………………. Σύμβουλοι Μηχανικοί

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ……..........................................Δημιουργών Τέχνημα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ……………………………………….. Μελίνα Ξένου.

 

Η επιθυμία του ιδιοκτήτη, ήταν να γίνει ο χώρος λειτουργικός και να ενοποιηθεί με το κάτω επίπεδο του υπάρχον κτίσματος, μετά την έκδοση της απαραίτητης οικοδομικής άδειας προχωρήσαμε αρχικά στον σχεδιασμό και την μελέτη και έτσι το αποτέλεσμα που προέκυψε για τον πελάτη μας ήταν πλήρως ικανοποιητικό.

Οι κρεβατοκάμαρες, με ένα μπάνιο εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικογένειας στο επάνω επίπεδο ενώ στο κάτω επίπεδο βρίσκεται ακόμη μια κρεβατοκάμαρα με κουζίνα, μπάνιο και το σαλόνι με την τραπεζαρία. Για τις ανάγκες διέλευσης προς το πάνω επίπεδο κατασκευάστηκε ως προσθήκη – προέκταση κτίσματος η οποία και φιλοξενεί την εσωτερική πλέον σκάλα.

Στο κτήριο έγιναν παρεμβάσεις αντιστήριξης και ενίσχυσης των δομικών στοιχείων της οικοδομής ενώ δημιουργήθηκαν και δύο εξωτερικές βεράντες,  στις επάνω κρεβατοκάμαρες προσθέσαμε και παράθυρα στέγης έτσι ώστε να ενισχύσουμε τον φυσικό φωτισμό και αερισμό των εσωτερικών χώρων.

 

Σύγκριση
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>